Det Gamle Reerslev Se fuld størrelse

Det Gamle Reerslev - 1

En bog om dagliglivet i Reerslev Sogn i 1900-tallet. Bind 1 - om den vestlige del af Sognet: Nørager Gods,  Nøragervej, Bøgebjergvej, Hestehaven og Reerslev By.

 
Flere detaljer

240,00 DKK

  • År: 2017
  • Forlag: Forlaget Almuebøger
  • Udgiver: Hanne Brandt
  • ISBN: 978-87-998498-5-7
  • Forfatter: Hanne Brandt
  • Type: Indbundet
  • Sider: 184

Udvidet info:

Bogen er en guidet tur igennem Reerslev Sogn, hvor vi hører historier om de huse og gårde, som vi kommer forbi, får indblik i dagliglivet og hører gode, sjove og bevægende historier om de mennesker, som har boet der gennem tiderne.
Historierne er fortalt af mennesker, som har boet en stor del af deres liv i Reerslev og derfor har kendt folk i sognet et stykke tid tilbage.
Historierne er suppleret med en masse billeder, hvoraf flere aldrig har været vist tidligere.

Allan Christiansen.
2017-12-21

Det Gamle Reerslev

En tigtig god bog at læse, den vækker mange gamle minder, med mange personer jeg kender, efter at havet boet i Hesselbjerg, Reerslev samt Ruds Vedby i ca 50 år.

Irene Hedengran
2017-12-01

DEt Gamle Reerslev

Når man, som jeg, kommer fra Reerslev, er det så spændende, at se en hel bog om byen/sognet.
Og det første jeg gjorde, var at bladre hen til de ejendomme, jeg kender til. Bogen er fyldt med gode og sjove billeder, hvor man ser folk i hverdagssituationer og ikke kun opstilling til fotografen. Det har jeg nydt meget i bogen.
Der gik lidt tid inden jeg fandt frem til, hvor afgrænsningen af byen gik, men det var vist mest fordi jeg ikke var grundig nok.
Det er en meget fin indledning med Nørager som hovedgård for de mange fæstegårde i området.
Sproget er meget varieret og levende og en nem bog at gå til.
Efter indledningen har jeg ikke læst bogen slavisk. De personer, jeg ikke kender til, har jeg blot skimmet igennem. Og når der dukkede navne op, jeg kendte, så læste jeg grundigere.
Jeg er meget imponeret over det store arbejde, der ligger bag denne bog og jeg synes, at den har en god størrelse og har et fint layout.
Glæder mig til at læse næste bog.

Vita Glad
2017-08-14

Det Gamle Reerslev

En smuk og spændende bog, om DET GAMLE REERSLEV. En bog som jeg varmt kan anbefale.

Skriv din anmeldelse !

Skriv din anmeldelse

Det Gamle Reerslev - 1

Det Gamle Reerslev - 1

En bog om dagliglivet i Reerslev Sogn i 1900-tallet. Bind 1 - om den vestlige del af Sognet: Nørager Gods,  Nøragervej, Bøgebjergvej, Hestehaven og Reerslev By.

 
Skriv din anmeldelse