da
Velkommen Log ind Din konto
Ingen varer
0,00 DKK Forsendelse 0,00 DKK Samlet
Priserne er incl. moms.
Gå Til Kassen
Der er 32 varer.
Sorter efter -- Pris: laveste først Pris: højeste først Varenavn: A til Å Varenavn: Å til A Lagervarer først Reference: Lowest first Reference: Highest first
En biografi om malermester og kunsthåndværker Jørgen Laursen (1873-1931), som i 1898 tager på valsen, og gennem hans naver-dagbog, ta´r os med på en spændende rejse rundt i Europa og Mellemøsten.
En biografisk baseret kulturhistorie om Peder Lorenzen (1821-1881). Husmandssønnen, Peder Lorenzen, blev lærer fra Skaarup Seminarium, blev videnskabelig konservator på Zootomisk -physiologisk Museum, læste til studentereksamen og blev cand. phil. fra universitetet. 1851 overtog han ansvaret for Sorø Akademis naturhistoriske samlinger og den dertil...
En krønike om Odsherred fra de fjerneste tider og til i dag. Dette andet bind fortæller om den moderne verdens indtog i herredet. Det skete gennem en hårdhændet proces. Tørlægningen af Lammefjorden, vige og søer gav store landvindinger, men prisen var høj. Samspillet imellem landet og vandet gik tabt, og idylliske havnebyer imod Lammefjorden som Asnæs og...
Dansk tunfiskeri i Nordsøen, Skagerrak og Kattegat 1920-1960, er et usædvanligt kapital i dansk erhvervsfiskeri.Fangspladserne ved Sjællands Odde havde en fremtrædende rolle ved tunfiskeriet i det sydlige Kattegat 1920-1960, og en betydelig del bogen beskæftiger sig med det spektakulære tunfiskeri med Odden Havn som centrum. De mange beretninger er...
En krønike om Odsherred fra de fjerneste tider og til i dag. Dette første bind føres op til romantikken, hvis ophør indvarslede en anderledes usentimental tidsalder, der effektivt og uden føleri skulle forvandle det idylliske herred til ukendelighed.
Reersø i 1950-erne - set med en københavnerdrengs øjne
En bog om dagliglivet i Reerslev Sogn i 1900-tallet. Her i Bind 2 fortsætter vi turen rundt i Reerslev Sogn, hvor vi denne gang starter ved Kattrup Gods, som har ejet en stor del af sognet. Derefter kommer vi omkring Orevad, Almager, Sønderød, Tranemosevej, Dyndengen, Kongstedvej, Hesselbjerg, Tågerup og Risbjerg. NYHED - DECEMBER 2018
En bog om dagliglivet i Reerslev Sogn i 1900-tallet. Bind 1 - om den vestlige del af Sognet: Nørager Gods, Nøragervej, Bøgebjergvej, Hestehaven og Reerslev By.
En imponerende og underholdende bog om købstaden Nykøbing Sj. omkring år 1900.
"En Almuekvindes Liv" udkom første gang i 1927. Bogen har været udsolgt i mange år, og det glæder os derfor, at vi nu kan præsentere læserne for denne 3. udgave af bogen. Bogen er indholdsmæssigt uændret, dvs. den oprindelige stavemåde og grammatik er bibeholdt uændret.
Journalist og forfatter Torben Andersen fortæller om Odsherreds befolkning i 1864 og de indkaldte soldaters indsats i den umulige krig.
Bogen forsøger at beskrive hvad der egentlig skete, under 2. verdenskrig i Nykøbing og omegn - dækkende perioden fra 1939 til 1946.
Forhenværende overlærer ved Vallekilde-Hørve Skole, Oscar Udsholts erindringer fra et langt og spændende liv.
"Ved Halleby Aa" udkom første gang i 1921. Bogen har været udsolgt i mange år, og det glæder os derfor, at vi nu kan præsentere læserne for denne 4. udgave, som er blevet suppleret med flere gamle illustrationer, heraf nogle i farve.
Dette er den 3. af 3 hæfter om Odsherreds Folkesagn. Indeholder 19 beretninger fra Fårevejle, Hørve, Vallekilde, Asnæs og Grevinge Sogne.
Tootje Pedersen, som fortæller sin livshistorie i breve til barnebarnet, Sofie My. Historien begynder i Holland i 30’erne og giver indblik i det barske liv i det hungerramte Holland under krigen.
Leif Sestofts fjerde erindringsbog, hvor han med havet som det gennemgående tema, fortæller om livet til søs i og omkring Kalundborg Fjord.
Bogen beskriver livet og udviklingen på Tølløseegnen fra 1950-2013, både forfatterens personlige oplevelser og hændelser, som han har fået fortalt, ligesom flere af tidens personligheder beskrives.
En historie om 1700-tallets kriminelle underverden - og om en lokal røverbandes huseren på Kalundborgegnen.
Erindringer om 70 år ved landbruget. Ikke blot en erindringsbog, men også interessant læsning om udviklingen i landbokulturen og livet på landet.
13 erindringsglimt. Det er historier til eftertanke - stundom måske til bevægelse - men det meste er fortalt i vanlig stil, med lune i blikket, og piben skævt i munden.
- det videnskabelige og karrieremæssige raseri. Tredje bind af Leif Sestofts erindringer, som giver os indblik i begrebet uredelighed hos nogle forskere og nærmest mafialignende vilkår i publikationsprocessen af ideer og resultater.
11 erindringsglimt - en lille samling afrundede noveller og essays.
Skippinge – En herredsby – og dog En lækkerbidsken for slægtsforskere med familie, der kom til Skippinge, - måske fra Thyholm eller Slesvig. Lokale ordsprog afslører en herlig jordbunden og ramsaltet humor.
Rundt om General de Meza, helten fra 3 års krigen i Slesvig-Holsten. Krigen er set fra officerernes side, - især naturligvis de Meza's, - en pendant til bogen, ''Slagtebænk Dybbøl''.
Dengang på Sorø Akademi beskriver livet som gymnasieelev på den gamle drengeskole i 1950´erne.
Franz Kafka i Kalundborg - og andre myter om liv og død i den danske provins Leif Sestoft, beretter om sit gensyn med Kalundborg, da han som voksen vender tilbage og arbejder som læge på sygehuset, og dermed bliver læge for bardommens bekendte.
En spændende og levende fortælling om forfatterens liv før og under besættelsen, om at realisere drømmen og rejse ud efter 2. verdenskrig, og om oplevelser i England og især i USA i 50'erne.
En genudgivelse af ''Landsbyliv i Trediverne'' fra 1893.
En erindringsbog om et barns oplevelser under Anden Verdenskrig i Tyskland og Polen - skrevet af nødvendighed for at fortælle i stedet for at fortrænge minderne.
En djærv kones historie om hvordan fordums generationer havde det.
En genudgivelse af ''Gamle Nielsen'' og ''Hyrdedrengen'' som udkom første gang i 1888